Köpvillkor2018-10-17T15:42:20+02:00

Försäljningsvillkor fackbutiker

Leveransvillkor
Fraktfri leverans vid beställning för minst 4500 kr exkl. moms.
Ej fraktfri order debiteras med 150 kr.
Efterleveranser {restordrar som beror på oss) levereras alltid fraktfritt.

Betalningsvillkor
Kontantbetalning eller kredit efter kreditprövning. Dröjsmålsränta debiteras med 1,5% per månad. På samtliga våra nettopriser tillkommer moms. Vi sänder våra fakturor som pdf-filer via e-post. Önskar man faktura i pappersform tillkommer en faktureringsavgift på 25 kr.

Reklamationer
Reklamationer på saknat eller skadat gods måste omgående anmälas till oss samt antecknas på fraktsedeln vid signering av denna. Ersättningsanspråk ställs till oss med belopp enligt vår faktura. Vi är behjälpliga vid dessa ärenden.

Smakgaranti
Vi tillämpar 100% smakgaranti på vår hund och kattmat. För att det ska gälla krävs att det är minst 80% av innehållet kvar i påsen samt att kunden fyller i och undertecknar en smakgaranti-blankett, samt bifogar kvitto.

Leveranstid
Normalt 1-2 arbetsdagar. Order inkomna innan klockan 13.00 packas och levereras i regel från oss samma dag.

Övrigt
Returer utan vårt medgivande godkännes och ersättes ej. Restorder noteras ej. Vi ber köparen att göra ny order på de varor som restnoterats. Rätt till prisändringar förbehålls.

Alla nettopriser är exkl moms.

Uppfödare kan ansöka om medlemskort i vår uppfödarklubb antingen direkt från oss eller i butik.

Uppf./Storförbrukare med Lupus uppf.kort erhåller var fjärde säck utan kostnad på och ANF, Precept, Lone Star hundfoder. Jägare med medlemskap i Jägarnas Riksförbund eller Svenska Jägarförbundet erhåller samma förmåner som uppfödare på ovanstående hundfoder. Uppfödare kan köpa FourFriends hundmat i uppfödar/storförbrukarsäckar på 17kg.

Jägare kan köpa FourFriends hundmat i uppfödar/storförbrukarsäckar på 17 kg mot uppvisande av jägarbevis (det räcker inte med att vara medlem i något av Jägarförbunden). Denna rabatt kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Undantag från denna regel är när Lupus Foder AB har genom direkt kontakt med uppfödaren erbjudit något extra utöver uppfödarrabatten. Lupus Foder AB medverkar aktivt till att styra uppfödarköp till butik som ingår i vårt system. Vi förbehåller oss rätten att till samma pris som butik säljer till uppfödare, leverera direkt till uppfödare som har långt till eller av annan orsak motsätter sig att handla i butik. Rabattkuponger utfärdade av Lupus ska registreras som betalmedel i kassan. Det ersätts av Lupus i sin helhet i form av ett momsfritt återbetalningsunderlag. Återförsäljare har endast rätt att sälja Lupus produkter inom Sverige, om inte annan särskild överenskommelse har träffats.

Bonus
Konsumenten har möjlighet att klippa ur 10 st EAN koder och skicka in dessa till oss för att få en värdecheck på fri produkt. Värdecheckar som vi har skickat till kund som ersättning för bonussäckar ersätter vi med ert nettopris genom en kreditfaktura.

Bonusgrundande produkter är följande:

ANF 12 kg
Lone Star 15 kg
Precept Plus 3 och 12 kg