Hem | Hund
Hund 2018-04-18T10:03:59+00:00

Hund

“Ett hem utan en hund är bara ett hus”

Vi erbjuder hundfoder och tillbehör av hög kvalitet till rätt pris. Hundmaten innehåller riktigt bra råvaror, viktiga antioxidanter samt är helt fritt från onödiga tillsatser – ingredienser som ger hunden energi för ett aktivt och bra liv. Välkommen till Lupus, vi sätter alltid både kunden och hunden i fokus och erbjuder förstklassig service.

Hitta din närmaste
återförsäljare!

Handla gärna våra produkter från någon av
våra återförsäljare runt om i landet.

SE VÅRA ÅTERFÖRSÄLJARE!

Populära produkter

Våra populäraste produkter för din hund!

Våra varumärken

KOLLA IN VÅRA ANDRA KATEGORIER!

TA DEL AV NYHETER, TIPS OCH ERBJUDANDEN

Jag är intresserad utav:

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Köp hundfoder av hög kvalitet till bra pris 

Hunden är människans bästa vän och det är inte konstigt att många upplever det så; sällan möts man av någon fyrfota vän som är lika glad, lycklig och lojal. Vi på Lupus älskar hundar och vill att de ska ha det absolut bästa. Med en tillvaro fylld av kärlek, god omsorg och den bästa hundmaten med alla viktiga vitaminer och mineraler, så får hunden det den behöver. Vi erbjuder högkvalitativt hundtorrfoder av vårt eget varumärke Fourfriends och andra märken såsom ANF, Precept och Lone Star.

Hundgodis och tuggben – välförtjänt belöning som motiverar hunden

Hunden är en lojal bundsförvant som mer än gärna följer husse och matte vart de än ska. Att gå på hundkurs är inte endast ett fint sätt att umgås med hunden, det är dessutom nyttigt eftersom båda två lär sig nya saker som bidrar till en fungerande och stimulerande vardag.

För att skapa motivation är det bra att ge hunden belöningsgodis. Vi erbjuder hundgodis som hunden älskar och som dessutom innehåller kontrollerade råvaror av hög kvalitet. Kolla gärna också in vårt sortiment av tuggben, som är idealiskt att använda för att sporra hunden samtidigt som det rengör dess tänder.

Valpfoder – för normal tillväxt och utveckling

Det är ett väldigt speciellt ögonblick att skaffa hundvalp och det finns väl inget bättre än första mötet med den söta lilla hunden och veta att en gemensam resa tar sin början fylld av kärlek, omsorg och glädje. Vi på Lupus vill att valparna ska ha den främsta starten i livet och därför ser vi till att erbjuda kvalitetsprodukter som lever upp till alla krav vi har. Utöver vanligt hundfoder så erbjuder vi även valpfoder som tillgodoser alla näringsämnen för att valpen ska få en normal utveckling och tillväxt. Lupus erbjuder även exempelvis köttkorvar och pälsvård för hundvalpar. Ni hittar valpsortimentet här.