Hem | Katt
Katt 2018-04-18T10:03:24+00:00

Katt

“Katter är vänliga chefer, så länge man sköter sig”

Endast det bästa kan vara bra nog för en katt. De vet vad de vill ha och vår ambition är att erbjuda oslagbar kattmat som katterna väljer, varje gång. Här pratar vi riktigt bra råvaror, de rätta antioxidanterna och produkter helt fritt från onödiga tillsatser till ett bra pris. Välkommen till Lupus, vi värdesätter alla katter och kunder och erbjuder den bästa servicen.

Hitta din närmaste
återförsäljare

Handla gärna våra produkter från någon av
våra återförsäljare runt om i landet.

SE VÅRA ÅTERFÖRSÄLJARE!

Populära produkter

Våra populäraste produkter för din katt!

Våra varumärken

KOLLA IN VÅRA ANDRA KATEGORIER!

TA DEL AV NYHETER, TIPS OCH ERBJUDANDEN

Jag är intresserad utav:

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Bästa kattmaten till bra pris

Vi på Lupus är kattälskare och vill att de ska ha det bästa i alla lägen. Vi erbjuder kattmat och tillbehör av hög kvalitet till rätt priser. Katter slutar aldrig fascinera människor och de har många charmiga egenskaper. Gemensamt för de flesta katter är deras självständighet och konsten att njuta av livet. Katter har stor värdighet och gör endast det som de själva vill och uppskattar rutiner. Och ingen kattägare har väl missat katters intresse för tomma kartonger, som genast blir ett spännande tillhåll för lek.

Våtfoder och torrfoder till vuxna katter och kattungar

Katter är kräsna varelser och äter endast det bästa, vilket sätter höga krav på oss. Det är därför med extra stor stolthet som vi presenterar vårt utbud av kattfoder, som katterna bara älskar.

Oavsett om du önskar torrfoder eller blötfoder, så hittar du det hos oss. Vårt sortiment är noga utvalt för att katten ska få riktigt god mat med de bästa råvarorna och tillräcklig mängd näringsämnen. De tuffaste smakdomarna är katterna själva; därför låter vi alltid dom avgöra vilken mat som är godast.

Luktfri kattsand för fräsch kattlåda

Katter är renliga djur som vill ha det rent och fräscht runt sig. Vi erbjuder kattsand av mycket hög kvalitet som är klumpbildande och tar bort dålig lukt. Vill man ha kattsand som dessutom ger ifrån sig en fräsch doft, så har vi flera sorter att välja på. Du kan exempelvis välja mellan havsdoft, babypuder och lavendel.