Hem | Smådjur
Smådjur 2018-04-18T10:02:42+00:00

Smådjur

Allt du behöver till smådjur

Behöver du smådjursmat med de rätta näringsämnen till kanin, hamster, marsvin eller mus? I sådana fall har du kommit rätt. Vi erbjuder prisvärd smådjursfoder och tillbehör med riktigt bra råvaror för att de små djuren ska hålla sig friska och må gott. Vi har även tillbehör såsom halm, hö, spån, pälsvård och mycket mer. Välkommen att kontakta oss om du har några frågor – vår kunniga personal sätter dina önskemål i centrum.

Hitta din närmaste
återförsäljare

Handla gärna våra produkter från någon av
våra återförsäljare runt om i landet.

SE VÅRA ÅTERFÖRSÄLJARE!

Populära produkter

Våra populäraste produkter för dina smådjur!

Våra varumärken

KOLLA IN VÅRA ANDRA KATEGORIER!

TA DEL AV NYHETER, TIPS OCH ERBJUDANDEN

Jag är intresserad utav:

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Smådjursfoder med rätt näringsämnen och utan tillsatser

Vi på Lupus erbjuder smådjursmat av hög kvalitet. Oavsett om du behöver kaninmat, marsvinsmat, hamstermat eller musfoder, så hittar du det hos oss. Fodret innehåller de vitaminer och mineraler som respektive djur behöver. Det är fritt från onödiga tillsatser och sammansatt av högkvalitativa ingredienser, som utöver näringsämnen även innehåller nödvändiga antioxidanter för att skydda de små djuren. Kaniner, marsvin, hamstrar och möss är underbara husdjur som är sociala, aktiva och mysiga. De trivs i en skyddande bur med möjlighet att både gömmas sig och få aktivering.

Hö, halm och spån för kanin, hamster, marsvin och mus

Vi har även gott om tillbehör till smådjur, såsom exempelvis hö, halm och spån. Halm är isolerande och värmande samtidigt som det är mjukt för de små tassarna. Spån är bra att ha under halmen eftersom den har god uppsugningsförmåga. En kanin behöver alltid ha hö tillgängligt som de kan äta av när de vill.

Smådjursgodis – nyttigt och naturligt med botaniska ingredienser

De flesta gillar godis, så även smådjur och vi erbjuder smådjursgodis av hög kvalitet, som utöver dess goda smak också är nyttig och hälsofrämjande. Godiset är helt fritt från tillsatser och kan med fördel användas som ett komplement till den dagliga kosten. Den främsta anledningen till att man bjuder de små djuren på godis beror på att det dels håller tänderna i gott skick och dels stimulerar så att inte kaninen, marsvinet eller hamstern blir uttråkad. Dessa smådjur älskar att bli stimulerade och ha en aktiv tillvaro.

Rengöring & urinborttagning som neutraliserar dåliga lukter orsakade av smådjur

För att buren ska hållas ren och fräsch gäller det att ha rätt produkter. Våra rengörings- och urinborttagningsprodukter tar effektivt bort dålig lukt och underlättar rengöringen samt ger ett optimalt rent resultat. Vi har exempelvis rengöringsspray och rengöringsmedel som effektivt neutraliserar lukter. Dessa produkter kan även användas på andra ytor som behöver avlägsna urindoft. De har ingen övertäckande funktion, utan tar effektivt bort de ingredienser från urinen som ger dålig lukt; urinsyra, urea och urochrome.