Lupus AB, djurmat och djurfoder av högsta kvalitet
 

Hem

Uppfödare

Jägare

Ställ din fråga

Foder & Näringslära -
Meri Hakkarainen

Länka till oss

Våra banners

Tips & råd

Badtips Espree

Att skaffa katt

 
Orbiloc hundlampa för din hunds säkerhet
VARFÖR FOURFRIENDS ?
Katten står överst i näringspyramiden och det betyder att den är utpräglat karnivor, dvs en riktig köttätare. Därför har vi på Lupus tagit fram en kattmat som är helt designad för kattens unika näringsbehov. FourFriends är gjort på rent kycklingkött och därför otroligt smakligt. Vi har tillsatt Aloe vera i FourFriends - för att vi älskar katter!
EXTRA HÖG KÖTTHALT
Högt köttinnehåll! Man använder endast de muskulära delarna av kycklingköttet som varsamt torkats ner till köttmjöl. Sedan blandas det ner i receptet för att få så hög andel kött som möjligt. Upp till 92 % av det totala proteinet har animaliskt ursprung och vi har inget tillsatt gluten, dvs vegetabiliskt protein.
ALOE VERA EXTRAKT
En välkänd botanisk växt som använts i århundraden runt om i världen. I modern tid har mycket av kunskapen runt nyttoväxter försvunnit, men nu ökar intresset världen över för hälso- och livsstilsfrågorna. Aloe vera är en köttig växt som tillhör liljefamiljen och är en egen undergrupp som består av flera hundra olika växter. Av dessa är Aloe barbadensis miller, eller Aloe vera, den som är mest kraftfull.
SMAKUPPLEVELSE
Mycket smakligt! Helt naturliga smakämnen tillsammans med den höga köttmängden gör att majoriteten av katterna älskar FourFriends.
 
Lupus Foder AB
Signalistgatan 7
721 31 Västerås
  Tel: 021-471 72 00
Fax 021-471 72 01
info@lupus.se